Dragi klijenti i Vi koji ćete tek postati,

obavještavamo vas o akciji godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja koja će biti aktivna u periodu od 16.10.2023. do 29.10.2023.

Polica putnog osiguranja prilikom putovanja u stranu zemlju u pravilu pokriva troškove nužnog liječničkog tretmana, lijekova i pomagala koje propiše liječnik, ali i prijevoza osiguranika do klinike u slučaju potrebe za kliničkim liječenjem ili operacijom, pod uvjetom da ju je propisao liječnik.

Polica također pokriva i troškove stomatološkog tretmana za oslobađanje od akutne zubobolje.

U godišnjoj polici putnog osiguranja, uz osnovno putno zdravstveno osiguranje, mogu se ugovoriti i sljedeća dodatna pokrića:

1. OSIGURANJE PRTLJAGE

Uključuje pokriće za gubitak, uništenje ili kašnjenje prtljage bez dokazivanja njene vrijednosti.

2. OSIGURANJE PUTNIKA OD POSLJEDICA NESRETNOG SLUČAJA

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja obuhvaća pokriće za rizik smrti uslijed prometne nezgode, pokriće za slučaj loma kosti te jednokratnu dodatnu naknadu ukoliko lom zahtijeva imobilizaciju gipsom na 14 i više dana.

3. OSIGURANJE OD KAŠNJENJA LETA

Ovo pokriće moguće je ugovoriti samo kod godišnjeg putnog osiguranja i odnosi se na kašnjenja letova dulja od 4 sata.

Dodatno skrećemo pažnju da sukladno Uvjetu paketa putnog osiguranja sve štete ili troškovi uzrokovani epidemijama i/ili pandemijama koje su bile poznate prije polaska na put nisu u pokriću.

GODIŠNJE PUTNO OSIGURANJE traje godinu dana i ugovara se plaćanjem jedinstvene premije za cijelo vrijeme trajanja osiguranja. Osiguranik ostvaruje osigurateljnu zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo, pri čemu maksimalno trajanje jednog putovanja može biti 30 dana.

Cijena paketa za godišnje putno osiguranje može biti već od 95,57 EUR (ovisno o osiguranoj svoti za osiguranje prtljage, 1.000,00 EUR ili 500,00 EUR) što je idealno za poslovne ljude, a za vrijeme trajanja akcije cijena paketa se kreće od 47,78 EUR do 59,72 EUR (minimalni iznosi u akciji).

Ugovaranje samo pokrića za putno zdravstveno osiguranje, bez paketa iznosi 34,51 EUR.

Bon voyage!!!