Poštovani,

u srijedu 1. studenog počinje jesenska akcija CROATIA IMOVINE.

Akcija traje do 30. studenog 2023. godine.

Svaki klijent koji za vrijeme trajanja akcije ugovori novu policu osiguranja Croatia imovine na 5 ili više godina,

kao i oni klijenti kojima je istekla polica osiguranja Imovine te ugovaraju novu na 5 ili više godina na poklon dobivaju:

  • gratis Detektor dima za kućnu upotrebu

koji u slučaju požara daje zvuk visokog tona od najmanje 85 dB  i upozorava na opasnost.

Opremljen je foto-električnim senzorom, litijevom baterijom životnog vijeka od 10 godina i zvučnim signalom kada je baterija prazna,

kao i testnim gumbom za funkcionalno testiranje ispravnosti rada.

  • dodatnih 10 eura u Spektar Kasicu

ako za vrijeme trajanja akcije aktiviraju neki od Spektar paketa (Start, Optimum, Smart, Premium) ili su već članovi nekog Spektar paketa.

Jer uz Spektar naši klijenti uvijek dobivaju više!

Kada i kako će naši klijenti dobiti Detektor dima?

Klijenti će Detektor dima dobiti poštom na kućnu adresu u roku od 14 dana od ugovaranja police Croatia Imovine.

Detektore šalje Sektor za marketing na osnovu Izvještaja iz službenih aplikacija (preduvjet je izdana i policirana polica Croatia Imovine u razdoblju trajanja akcije).

Kada će naši klijenti dobiti 10 eura u Spektar Kasicu?

Ako je klijent u jednom od Spektar paketa (Start, Optimum, Smart, Premium) i ugovorio je novu policu Croatia imovine dodatnih 10 eura bit će uplaćeno u Kasicu već prvog dana u slijedećem mjesecu i može ih koristiti odmah.

Klijent se može učlaniti u Spektar i nakon ugovaranja police Croatia Imovine, ali najkasnije do 30. studenog 2023. godine.

Zašto našim klijentima poklanjamo Detektor dima?

Želimo ih podsjetiti na rizike i opasnosti zbog kojih je pametno osigurati svoj dom. Požar je jedan od najvećih rizika u osiguranju imovine.

Jeste li znali da u Hrvatskoj svaka dva sata plane požar na nekom objektu? Požar može izbiti bilo gdje u domu, uzroci su brojni, a totalna šteta nastaje u roku samo nekoliko minuta od trenutka kada se požar dogodi.

Pred nama su hladniji dani kada se češće lože peći na drva, ali i božićno vrijeme kada su svijeće na stolu i lampice na boru česti izvor požara.

Postoje razni načini kako požar spriječiti ili umanjiti štetu koju može uzrokovati, a ugradnja detektora dima svakako je na vrhu liste, kao i vatrogasni aparat koji bi svaka kuća trebala imati.

Požar na žalost ne možemo predvidjeti, ali na vrijeme možemo zaštititi dom od požara i tako barem umanjiti štetu.

Pokriće za požar uključeno je u sve pakete osiguranja CROATIA IMOVINE.