Dragi klijenti,

obavještavamo vas o akciji dopunskog zdravstvenog osiguranja, Wiener osiguranja koja će biti aktivna od 1.3.2024. do 31.3.2024. godine.

Sve fizičke osobe koje u navedenom periodu ugovore bilo koji program dopunskog zdravstvenog osiguranja na poklon će dobiti policu TeleDoc Basic u trajanju od godine danate jedno online nutricionističko savjetovanje putem platforme nutricionizam.hr.

Što uključuje poklon polica?

Usluga TeleDoc omogućava video konzultacije s liječnicima putem mobilne aplikacije MyTeleDoc u vremenu 0-24 sata tijekom cijelog razdoblja osiguranja, bez ograničenja u trajanju i broju video konzultacija. Video konzultacije se mogu provoditi iz Hrvatske ili iz inozemstva. Aplikacija MyTeleDoc je dostupna putem Apple AppStorea i Google PlayStorea.

Nutricionističko savjetovanje uključuje jednu uslugu savjetovanja sa stručnjacima iz područja nutricionizma. Tijekom savjetovanja, nutricionist će procijeniti prehrambeni status i analizirati prehrambene navike. Nakon definiranja prostora za napredak izrađuje se konkretan plan djelovanja s uputama za organizaciju i unapređenje kvalitete prehrane. Usluga nutricionističkog savjetovanja obavlja se putem platforme www.nutricionizam.hr kao online video poziv (Zoom, Teams, Google Meet, WhatsApp video call). Uslugu savjetovanja moguće je iskoristiti u periodu trajanja poklon police tj. od 1.5.2024. do 1.5.2025.

Dodatne upute i kontakti

Sve informacije o poklon polici mogu se dobiti pozivom na telefon 091/540-4916.

Poklon polica nije prenosiva na drugu osobu.